Anunt concurs „Aurel Vlaicu” 2021

Sâmbătă, 23.01.2021, va avea loc ediția a VIII-a a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu” pentru elevii clasei a VI-a. Scopul concursului este autoevaluarea achizițiilor elevilor într-un context interdisciplinar printr-o probă desfășurată online. Având în vedere condițiile de desfășurare ale ediției din acest an, nu se va realiza ierarhizarea elevilor, nu se vor publica rezultatele elevilor și nu se vor acorda premii și mențiuni.

Proba de concurs se va desfășura online și constă într-un test cu 15 întrebări de tip grilă din matematică, biologie și fizică. Elevii vor marca răspunsurile considerate corecte la fiecare întrebare. Programa de concurs este afișată pe site-ul www.isjsb.ro, pagina inspectorului Matematică, secțiunea Proiecte, 2020-2021.

Accesul la testul online va fi permis în data de 23.01.2021, în intervalul orar 09:50-11:00. Link-ul de conectare va fi postat pe site-ul www.isjsb.ro, secțiunea Acasă și pe site-ul www.cngl.eu, secțiunea Noutăți.

 

Alternativ:

Link-ul de conectare pentru testul online este:

 https://forms.gle/t2gogezUGV9bVdSY8

și va deveni activ pentru completare în data de 23.01.2021, ora 09:50.

 

Rezultatele se vor primi individual de fiecare elev participant, după încheierea probei, pe adresa de e-mail introdusă de participant în formularul care conține testul.

Informații suplimentare se pot primi de la profesorii de matematică/ biologie/fizică ai clasei.